KIDSRUN

Kidsrun

Voorafgaand aan de start van de Texelse Halve Marathon wordt op zondag 29 september in het centrum van Den Burg de 13e Kidsrun gehouden. De jeugd loopt twee rondes door het centrum van Den Burg (Weverstraat, Parkstraat, Groeneplaats). De start en finish zijn op de Groeneplaats. De afstand voor alle leeftijdscategorie├źn bedraagt ongeveer 1.250 meter.

De organisatie van de Kidsrun is in handen van Sportstichting Texel. Alle deelnemers ontvangen een medaille en de eerste 150 inschrijvers ontvangen ook nog een gratis t-shirt. Daarnaast zijn er prijzen te winnen.

11.00 uur Start Jeugd 4 t/m 8 jaar

11.15 uur Start Jeugd 9 en 10 jaar

11.30 uur Start Jeugd 11 en 12 jaar en Start Jeugd 13 jaar en ouder

Opgave is mogelijk via www.texel.nl/kidsrun . De inschrijving middels de website sluit op zaterdag 28 september. Deelname is gratis. Meer info connie@sportstichtingtexel.nl