Informatie deelnemers 13e editie

Beste deelnemer aan de 13e Texel Halve Marathon,

We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen van de 14e Texel Halve Marathon. Op 27 september 2020 hopen we van harte dat de weersomstandigheden beter zullen zijn dan in 2019! Indien u als deelnemer in 2019 ook aan de start wilt verschijnen in de komende editie, kunt u op 31 januari op tijd naar bed! U hoeft in 2020 niet bang te zijn dat de Texel Halve Marathon is volgeboekt!

Eind januari zult u een mail ontvangen met daarin een inschrijfcode. Deze code is persoonlijk en blijft zeven dagen actief. U kunt in deze periode op ieder gewenst moment inschrijven en bent zo verzekerd van deelname.

Deelnemers die deel uitmaakten van het teamarrangement zullen via hun contactpersoon worden benaderd. De genodigden van 2019 (nrs 1, 2 en 3 per categorie in 2018) zullen ook in 2020 worden uitgenodigd.

Ook is het mogelijk om niet afgehaalde of aangevraagde T-shirts in het weekend van 27 september 2020 te verkrijgen. U dient hiervoor wel in het bezit te zijn van uw volledige deelnamebewijs in 2019.

Wij wensen u een sportief en gezond 2020 toe en zien u graag op 27 september aan de start op een van de onderdelen van de 14e Texel Halve Marathon.