Donatie aan Stichting aangehaakt voor Damian

Het gedoneerde geld voor Stichting Rob, welke de deelnemers van de 13e Texel Halve Marathon hebben gestort, is overhandigd aan de Stichting Aangehaakt voor Damian. Helaas is Rob, voordat het geld kon worden overhandigd, vorig jaar overleden. In overleg met de nabestaanden en de Stichting Rob is besloten om het geld aan de stichting Aangehaakt voor Damian te doneren.

Net als ieder kind woont de 5-jarige Damian het liefst bij zijn ouders en zijn broer. Maar als er niet voor januari begonnen wordt met een verbouwing van het huis in De Koog, wordt dit erg lastig. Damian, die lijdt aan een zeer zeldzame hersenaandoening, wordt te groot en te zwaar om hem gewoon te kunnen verplaatsen. De ouders zitten met de handen in het haar. De verbouwing kost € 120.000,00 en ze moeten het grotendeels zelf betalen. Hoe zwaar zijn tegenslagen ook zijn, Damian blijft een vrolijk kind. Net als de andere kinderen van zijn leeftijd. Maar hoe erg zou het zijn als een jongen van vijf niet in zijn vertrouwde omgeving kan wonen. Zijn ouders willen alles voor hem doen, maar zonder aanpassingen wordt het gewoon onmogelijk om thuis voor hem te kunnen zorgen.

Wij hopen dat door onze donatie Damian thuis kan blijven wonen.