De 6 van Den Hoorn

6 van Den Hoorn

Aanmelden nog mogelijk!

U kunt zich aanmelden voor de 6 van Den Hoorn via aanmelden.texelhalvemarathon.nl

De 6 van Den Hoorn

Sinds 2013 is de Texel Halve Marathon uitgebreid met een speciale loop: De 6 van Den Hoorn.

Start in Den Hoorn, 6 kilometer prestatieloop

Dit evenement zal gelijktijdig starten met de 10Km en Halve Marathon maar dan vanuit Den Hoorn. De lopers zullen de laatste 6 kilometer van het parcours van de 10 kilometer volgen naar de finish op de Groeneplaats in Den Burg.

De 6 van Den Hoorn is een prestatieloop van 6 kilometer. De organisatie mikt met deze afstand vooral op de beginnende loper en de jeugd vanaf 13 jaar.

Start: scheepshoorn van TESO startboot

De start is weliswaar in Den Hoorn maar het startsignaal komt vanaf het ’t Horntje: de scheepshoorn van de TESO veerboot waar de deelnemers van de 10 kilometer en Halve Marathon starten. Via een kleine plaatselijke ronde door Den Hoorn, volgen de lopers vanaf het kerkje van Den Hoorn de route van de 10 kilometer van de Texel Halve Marathon. Alle lopers finishen op de gezellige Groeneplaats in Den Burg.

Het aantal vrije inschrijvingen voor De 6 van Den Hoorn wordt jaarlijks vastgesteld. De inschrijving verloopt op dezelfde wijze als de Texel Halve Marathon. Ook hier geldt vol = vol.

Den Hoorn – Texel

Als doorkomstplaats heeft het gezellige dorp Den Hoorn de Texel Halve Marathon vanaf de 1e editie omarmt. De deelnemers van De 6 van Den Hoornzijn meer dan welkom in Den Hoorn.

Meer informatie over Den Hoorn: www.texeldenhoorn.nl

Strandpaviljoen Paal 9 TexelEvent-sponsor: Strandpaviljoen Paal 9

Het populaire paviljoen op het Hoornderslag heeft De 6 van Den Hoorn ‘geadopteerd’. Strandpaviljoen Paal 9 is als event-sponsor toegetreden tot de sponsors die de Texel Halve Marathon mede mogelijk maken met hun financiële ondersteuning.