Inschrijving 2022

Wederom beschikbaar: 500 extra plaatsen via eilandstart

Vanaf 1 februari 00:00 uur kan er weer worden ingeschreven voor de Texel Halve Marathon.

Via de inschrijven.nl kan er gekozen worden voor de halve marathon, 10 en 6 kilometer. Gestart wordt er vanaf de Texelse boot (mits de coronamaatregelen dit toelaten) of op het eiland. De 6 kilometer start in Den Hoorn.

Iedereen van 18 jaar en ouder kan zich inschrijven voor de halve marathonafstand. Voor de 10 kilometer kan er vanaf 14 jaar ingeschreven worden en de 6 kilometers staat open voor deelnemers van 12 jaar en ouder (atletiekunie.nl/advies-over-deelname-jongeren-aan-loopwedstrijden)

Als het maximale aantal deelnemers is bereikt wordt na enige tijd de wachtlijst geopend. Houd voor informatie over aanmelding voor deze wachtlijst deze site goed in de gaten!

Het maximale aantal aanmeldingen per start is vastgesteld op:

  • Bootstart: Halve Marathon & 10 Kilometer met start vanaf boot: 1600
  • Eilandstart: Halve Marathon & 10 Kilometer met start vanaf het eiland: 500
  • Den Hoorn start: 6 van Den Hoorn vanuit Den Hoorn: 250

Wachtlijst

eilandstartZodra het maximaal aantal aanmeldingen voor de inschrijving van een onderdeel is bereikt zal de aanmelding voor de wachtlijst open gaan. Aanmelden voor de wachtlijst is zinvol als dit snel gebeurt. In de afgelopen jaren hebben we een groot aantal wachtende alsnog voorzien van een inschrijfmogelijkheid. Ook voor de wachtlijst is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

 

Sponsoren

Strandpaviljoen Paal 9 Texel
Strandpaviljoen Paal 9 Texel