Inschrijving 2020

Wederom beschikbaar: 500 extra plaatsen via eilandstart

2 stappen methode

Als gevolg van de grote populariteit van het evenement is er gekozen voor een ‘2 stappen methode’. Dit om de hectiek van de traditionele nachtelijke inschrijving van de Texel Halve Marathon zo goed mogelijk te kunnen afhandelen.

De inschrijving bestaat uit 2 stappen:

  1. Aanmelden & bevestigen: aanmelden.texelhalvemarathon.nl
  2. Inschrijven: inschrijven.texelhalvemarathon.nl

1. Aanmelden & bevestigen

Het is van belang dat u zich snel aanmeldt via deze website. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u per e-mail het verzoek om uw aanmelding te bevestigen. Alle aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.

Het maximale aantal aanmeldingen per start is vastgesteld op:

  • Bootstart: Halve Marathon & 10 Kilometer met start vanaf boot: 1600
  • Eilandstart: Halve Marathon & 10 Kilometer met start vanaf het eiland: 500
  • Den Hoorn start: 6 van Den Hoorn vanuit Den Hoorn: 250

Wachtlijst

eilandstartZodra het maximaal aantal aanmeldingen voor de inschrijving van een onderdeel is bereikt zal de aanmelding voor de wachtlijst open gaan. Aanmelden voor de wachtlijst is zinvol als dit snel gebeurt. In de afgelopen jaren hebben we een groot aantal wachtende alsnog voorzien van een inschrijfmogelijkheid. Ook voor de wachtlijst is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

2. Inschrijven

Na de bevestiging van de aanmelding ontvangt u een inschrijfcode (=promotiecode) waarmee u (nadat u bent uitgeslapen) in alle rust de volgende morgen kunt inschrijven via inschrijven.texelhalvemarathon.nl. U heeft maximaal 7 dagen de tijd om in te schrijven.

 

Sponsoren

Ondersteuning