Wijzigen Inschrijving

Als u al in februari heeft moeten inschrijven kunnen we ons voorstellen dat er in 7 maanden veel kan veranderen waardoor het doorvoeren van een wijziging wenselijk is. De organisatie van Texel Halve Marathon stelt u in de gelegenheid een aanvraag in te dienen om uw inschrijving te wijzigen. Dit kan tot ruim een week voor het evenement.

Wijzigen van gegevens

Wijzigen van je profiel met persoonlijke gegevens, die je bij de inschrijving hebt ingevoerd, kun je eenvoudig zelf. Hiervoor dien je wel te zijn geregistreerd. Kijk voor meer informatie op wijzigen.texelhalvemarathon.nl.

Inschrijving overdragen

inschrijvingOverdragen

Het overdragen van je inschrijving kan liever ook door jezelf worden uitgevoerd. Via wijzigen.texelhalvemarathon.nl  kun je inloggen op je profiel. Nadat je bent ingelogd is de optie ‘Inschrijving overdragen’ beschikbaar.

Eventueel kan hierna een aanvraag worden gedaan door de nieuwe deelnemer voor een wijziging van de afstand of start. Zie hieronder voor meer info.

Wijzigen van afstand en/of start

Het gaat toch niet lukken die Halve marathon of start liever niet van de boot (‘we kunnen het ons niet voorstellen’) of er is wellicht iets anders waardoor je de afstand en/of start wenst aan te passen. Je kunt dit doen tot uiterlijk 16 september 2018 00:00 uur door een aanvraag te doen. We gaan dan ons best doen je aanvraag te checken en deze te verwerken.

Laatste mogelijkheid wijzigen van afstand en/of start: Wedstrijdsecretariaat op dag voor het evenement

Annuleren

Annuleren is niet leuk maar het kan voorkomen.  Wellicht kunnen wij er nog een andere loper gelukkig mee maken als  jezelf niemand hebt gevonden.
Als je genoodzaakt bent om je deelname te annuleren, ga dan naar: Annuleren inschrijving

Aan ‘Wijzigen van afstand en/of start’ en ‘Annuleren’ kunnen (administratie) kosten verbonden zijn. Zie Voorwaarden

Start op boot

Sponsoren

Ondersteuning