Deelnemersshirt 2019 nog niet in bezit

Deelnemersshirt nog niet afgehaald?

Indien je nog in het bezit bent van het startnummer en de coupon voor het deelnemersshirt, dan stellen we je  alsnog in de gelegenheid om het 2019-shirt in bezit te krijgen. Immers we hebben het voor je gereserveerd, je naam staat erop en … het is te mooi om te laten ‘lopen’!

Er zijn 3 opties:

1. Ophalen op Texel: Question Plaza, zaterdag 19 oktober 14.00-16.00 uur

De eerste optie die je hebt is om het shirt af te komen (laten) halen op zaterdag 19 oktober in Question Plaza (achter Hotel De Lindeboom) in Den Burg. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur zijn er vrijwilligers van de organisatie aanwezig om tegen inlevering van de originele coupon voor het deelnemersshirt (onderdeel van het startnummer) het shirt in ontvangst te nemen.

Zonder fysieke en originele coupon geen shirt. Dus foto’s vanaf mobiel of e-mails o.i.d. worden niet geaccepteerd!

2. Niet op Texel: verzending per post

Indien je niet in de gelegenheid bent om het shirt op te halen voor het evenement of op 19 oktober op Texel, dan willen we het shirt graag aan je verzenden. Alleen voor transport zijn er kosten. Hiervoor dien je een A4-envelop welke is gefrankeerd met 4 euro aan postzegels op te sturen. Op deze gefrankeerde A4-envelop zet je het adres waar je het shirt wenst te ontvangen. Deze A4-envelop stop je in een andere envelop en samen met de originele coupon voor het deelnemersshirt stuur je deze op naar het volgende adres:

Texel Halve Marathon
t.a.v. deelnemersshirt
Duinroosstraat 13
1796 BJ De Koog

Na ontvangst van je envelop en originele coupon gaan wij er voor zorgen dat, in je zelfgefrankeerde A4-envelop, je shirt wordt opgestuurd. Doe dit voor uiterlijk 1 december, dan kun je dit jaar nog laten zien aan je loopmaten dat je in 2020 weer mee kan doen aan de Texel Halve Marathon.

3. Niet afgehaald, niet per post: volgend jaar ophalen

Als je veel geduld bezit of genoeg loopshirts in de kast hebt liggen, kun er voor kiezen om je deelnemersshirt pas op zaterdag 26 september 2020 (of zondag 27 september 2020) te komen ophalen.

Uiteraard dien je dan tot die tijd de originele coupon voor het deelnemersshirt goed te bewaren en deze mee te nemen als je in 2020 je shirt komt afhalen. We zullen hem goed voor je bewaren tot de volgende editie.