Fietsen tijdens Texel Halve Marathon

Texel Halve Marathon: populair bij deelnemer en toeschouwer

Ook bij supporters en publiek heeft het Texelse loopevenement een goede naam verworven. Het parcours, door het mooie Texelse landschap, biedt uitstekende mogelijkheden om ‘je loopheld(en)’ meermaals te ondersteunen op hun tocht naar de eindstreep.

Huur een fiets! Van start tot finish, en…

Als samenwerkingsverband van meerdere fietsverhuurders op Texel, en sponsor van de Texel Halve Marathon, biedt Fietsen op Texel toeschouwers de mogelijk om het evenement van start, bij de TESO veerboot, tot finish van nabij mee te maken.

U ontvangt de gereserveerde fiets bij de boot en levert hem in Den Burg in de nabijheid van de finish weer in. Tussendoor geniet u van de lopers, het evenement en het weidse uitzicht van het eiland.

… terug naar de boot!

Als huurder van een fiets via deze website mag u, net als de deelnemers, gebruik maken van het vervoer van de organisatie terug naar de boot.

Fietsroute voor toeschouwers

THM fietsrouteDe organisatie heeft voor supporters die de lopers in actie willen zien een speciale fietsroute uitgegeven.

De route start bij de boot en eindigt bij de finish in het centrum van Den Burg.

Onderweg zijn er diverse uitkijkpunten waar je de lopers goed kunt aanschouwen.

Op het gezellige dorpsplein van Den Burg wacht onder het genot van muziek een warm onthaal. Tijdens de hereniging met (meegereisde) supporters worden de ervaringen van start en onderweg gedeeld.

Meer informatie: Fietsroute & uitkijkpunten

Kom op tijd!

Neem uiterlijk de boot van 11:30 uur naar Texel

Fietsers die op de dag van het evenement naar Texel komen dienen uiterlijk de boot van 11:30 uur vanuit Den Helder te nemen om de start te kunnen meemaken.

Ook voor de toeschouwer een kompleet en verzorgd dagje Texel!