Naar de boot – Den Helder

Je bereikt Den Helder vanaf Alkmaar over de N9 of via de A7, afslag Den Oever/Den Helder. Blijf in Den Helder de borden Texel en Willemsoord volgen.

Parkeren

Map_DenHelder_Willemsoord_ParkerenDaarvoor volg je in Den Helder het bord Rijkswerf/Willemsoord. Sla rechtsaf (over de klapbrug) en ga meteen hierna linksaf.

Je kunt gebruikmaken van de parkeerplaats op het terrein Willemsoord. Zie geel gearceerde gebied op plattegrond hiernaast.  De parkeerplaats is geopend vanaf 10.00 uur en wordt tot 18.30 uur bewaakt.

Vanaf de parkeerplaats is het 500 meter lopen naar de veerhaven van TESO.

Let op! Rij dus niet naar de veerhaven

Het aantal parkeerplaatsen bij de veerhaven is ontoereikend.
THM_DenHelderInformatieDesk

Informatiedesk

In Gebouw 66 op Willemsoord, naast Theater de Kampanje, is de informatiedesk aanwezig. Er is koffie en thee verkrijgbaar en u kunt er gebruik maken van de aanwezige sanitaire voorzieningen.
De informatiedesk is geopend vanaf 9.30 uur tot 11.30 uur.

Vanaf Gebouw 66 is het 900 meter lopen naar de veerhaven van TESO.

Gezamenlijk naar de TESO boot

Alle deelnemers lopen vanaf 11.30 uur vanaf de parkeerplaats  en Informatiedesk op Willemsoord naar de autokassa’s bij de boot. Op vertoon van het startnummer mogen zij de kassa passeren.

Startnummer = passeren kassa = toegang tot startboot

Loop dus niet via de kassa voor voetgangers!

Op het opstelterrein van TESO zijn extra toiletvoorzieningen aanwezig.

Inname kleding

Deelnemers kunnen op het opstelterrein hun kleding afgeven. Je ontvangt een label als onderdeel van je startnummer, die aan de kledingtas (verstrekt door de organisatie) moet worden vastgemaakt. De kleding wordt vervoerd naar de finish in Den Burg.

De start is vanaf het bovenste autodek van de veerboot (in het geval u het mocht missen!).

Startboot alleen voor deelnemers

Eilandstarters, 6 van Den Hoorn deelnemers en supporters uiterlijk de boot van 11:30 uur maar beter is om boot 11:00 te nemen!!

Supporters en toeschouwers die de start en het evenement mee willen maken dienen uiterlijk de boot van 11:30 uur vanuit Den Helder naar Texel te nemen. Ze zullen geen toegang hebben tot de startboot.

Fietsen huren tijdens Texel Halve MarathonSupporters met reservering voor een huurfiets

Nabij de start op de veerhaven (noordzijde) op Texel kunt u vanaf 11:30 uur de fietsen afhalen die zijn gereserveerd via: Texel Halve Marathon fiets huren

Sponsoren

Ondersteuning